...COM QUEDEM?

Teatre Fòrum sobre com es construixen les relacions sexo-afectives

En COM QUEDEM? fiquem el focus en com es construeixen les relacions sexo-afectives en l’adolescència. Hem fet una investigació actual i revisada de com els jóvens aprenen a relacionar-se i ho hem recollit en aquesta peça.

La història mostra la relació entre Pau i Lluna, una relació que comencen influïts per les seues amistats i que construeixen influïts pels estereotips que els rodegen. Cadascun vol una cosa i els ritmes no són els mateixos, tenen dubtes, inseguretats, desitjos, creences… i tot això els durà a una situació límit.

FITXA ARTÍSTICA

Interpretació:
Laia Porcar, Jordi Collado i Marc Escrig

Dirigit per:
Teatre de Caixó.

TEATRE FÒRUM

El teatre fòrum és un format de representació teatral que consta de dues parts:

  • Primer un grup de actors i actrius representa una història que planteja una problemàtica social sensible per al públic assistent.
  • Després es proposa un fòrum escènic on es convida als espectadors i espectadores a convertir-se en espect-actors i espect-actrius, és a dir, es convida al públic a pujar a l’escenari, interpretar un dels personatges proposats i actuar una cosa diferent tot buscant com trencar l’opressió plantejada.

La participació del públic s’aconsegueix gracies a les dinamitzacions prèvies que proposa la persona facilitadora i sobre tot, per el desig del públic de canviar el que veuen en escena.

Traduir »