Improllibres
Avantguarda

Des de Teatre de Caixó apostem pel teatre en l'educació, per això presentem les diferents propostes que hem sistematitzat al llarg d'aquests anys. Pensem que poden resultar d'interès per sumar a la tasca que els docents desenvolupen als centres.

ANIMACIÓ LECTORA
De cara a promoure el gust per la lectura entre l'alumnat tenim dos propostes molt engrescadores:

 

 

IMPROLLIBRES

Dirigit a Primària i Secundària.

Duració: 50 minuts.

Espectacle d'improvisació teatral a partir de títols de llibres, on a la vegada que treballem la creativitat es divulguen diferents tècniques d'escriptura que permeten gaudir de la lectura amb més profunditat.

 

 

 

TÈCNIQUES D'AVANTGUARDA AMB SALVADOR DALÍ

Dirigit a Secundària.

Duració: 50 minuts.

Taller-espectacle on Salvador Dalí en persona dirigeix una sessió d'escriptura surrealista i dadaista on l'alumnat crea, recita i experimenta en primera persona.

FORMACIÓ PER AL PROFESSORAT I PER A PROFESSIONALS

Oferim formacions adaptades a les necessitats dels diferents claustres i grups de treball.

Així, la nostra formació genèrica s'anomena DIDÀCTICA DE LA COMUNICACIÓ, una completa formació amb dinàmiques teatrals i activitats de diferents tecnologies social adaptades a l'aula: 

I a banda, també tenim sistematitzades formacions específiques com són:

-Glotodidàctica Teatral. Enfocada en l'aprenentatge de llengües, amb tècniques precises per estimular l'ús i la capacitació de les llengües. 

-Tutories Creatives. Dinàmiques de facilitació de grups amb les quals treballar a les classes de tutoria i a les aules de convivència.

-Teatre per a la Transformació Social. Centrada en les tècniques de Teatre de les Oprimides, com són el Teatre Fòrum, el Teatre Imatge o el Teatre Periodístic. Un arsenal per treballar conflictes i millorar la gestió emocional.

 

Si necessiteu més informació, no dubteu en contactar amb nosaltres o bé al mail teatredecaixo@teatredecaixo.com o al telèfon 626231823.